CNC PEOPLE VOOR TALENT

CNC People is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent en professionals op het gebied van engineering, manufacturing, production en maintenance. Wij bemiddelen hen naar vast werk of tijdelijke opdrachten. Wij helpen organisaties beter te presteren door zowel expertise als capaciteit aan te bieden.

In welk specialisme je ook werkzaam bent, als technisch talent heb je passie voor jouw vakgebied. Je werkt het liefst aan mooie, aansprekende projecten en je bent er trots op als je goed werk geleverd hebt. CNC People deelt jouw passie en streeft er altijd naar om het werk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw kennis, ervaring en voorkeur. Door ons uitgebreide netwerk is de kans groot dat wij een mooie baan voor je vinden.

WAAROM WERKEN BIJ CNC PEOPLE

Persoonlijk

De kandidaat is ons uitgangspunt. Wij kijken verder dan alleen een CV of een standaard profielomschrijving en kiezen ervoor ons te verdiepen in en écht te luisteren naar onze kandidaten. Je krijgt een persoonlijke vaste consultant gespecialiseerd in jouw vakgebied die jouw achtergrond, ambities en gewenste werkomgeving kent en jouw belangen behartigt. Omdat wij continu in gesprek zijn met bestaande en nieuwe opdrachtgevers kunnen wij goed inschatten welke opdrachtgevers er bij jou passen.

Ruimte voor ambities

Wij willen mensen laten groeien zodat zij goede kansen hebben op de arbeidsmarkt. We geven niet alleen zo veel mogelijk mensen toegang tot de arbeidsmarkt, we bieden hen ook mogelijkheden tot zelfontplooiing en zorgen voor gelijke kansen voor iedereen. CNC People hecht grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Het opdoen van ervaring door middel van werk, stages en opleidingen is voor mensen cruciaal om in hun loopbaan duurzaam inzetbaar te blijven. Wij bieden daartoe de mogelijkheden.

Veilig werken

Wij bieden onze medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving, zodat zij zich kunnen concentreren op zijn/haar taken en de uitval door ongevallen of ongunstige werkomstandigheden wordt geminimaliseerd. Medewerkers krijgen, wanneer ze in dienst komen persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast worden ze o.a. door ons actief veiligheidsbeleid ook regelmatig op de gevaren op de werkvloer gewezen.

Transparant

Wij geloven in open, eerlijke, duidelijke en persoonlijke communicatie door gemaakte afspraken na te komen. We waarderen onze medewerkers en gaan voor de lange termijn. Zo bouwen we aan onderling vertrouwen en een hoge klanttevredenheid.

Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers worden ingeschaald volgens de CAO die bij onze opdrachtgever geldt. Jij bent er daardoor zeker van dat je een marktconform salaris verdient.

CNC PEOPLE ACADEMY

CNC People dankt haar succes aan de kwaliteit van haar werknemers. Aandacht voor de ontwikkeling en begeleiding van onze professionals vinden wij dan ook erg belangrijk.

Scholing wordt door ons actief ingezet om goede kandidaten te werven, te binden en te ontwikkelen. De ontwikkeling van onze mensen maakt hen steeds waardevoller voor het bedrijfsleven. CNC People Academy borgt door opleiding en training het behoud van kennis, kwaliteit en kunde van haar werknemers.

Als engineer moet je het maximale uit jezelf kunnen halen. Jouw ontwikkeling ondersteunen we door persoonlijke aandacht en opleiding. Samen gaan we op zoek naar je talenten en hoe we deze kunnen inzetten en verder ontwikkelen. Onze adviseurs helpen je hierbij.

CNC People Academy biedt vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen zoals:
– VCA
– Heftruckcertificaat
– VAPRO
– CAD
– CAM

Stuur ons uw open sollicitatie

Onze opdrachtgevers

klant kmt
klant sirius
klant sbw
klant betherma