UITZENDEN

Uitzenden is een geschikte oplossing als u snel ondersteuning nodig heeft maar niet het formele werkgeverschap wenst te dragen. U zet een opdracht uit, CNC People zoekt en selecteert voor u een kandidaat en u betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren.
uitzenden wordt ingezet tijdens piekperiodes, bij langdurige afwezigheid van eigen personeel, het creëren van een flexibele schil of als manier van instroom als u voornemens bent een kandidaat voor langere tijd aan te nemen.

Maximale flexibiliteit

Bij de uitzenden leent u personeel in voor de duur van de opdracht. Uitzenden is mogelijk voor korte en lange termijn opdrachten. Er is bij uitzenden geen sprake van een minimale afname.

Mogelijkheid tot overname

U kunt de uitzendperiode zien als een verlengde proeftijd. Bij gebleken geschiktheid is het mogelijk om de kandidaat over te nemen en zelf een contract aan te bieden. Afhankelijk van de duur van de opdracht kan dit zelfs kosteloos.

Geen werkgeversrisico

CNC People Services draagt het formele werkgeverschap. Dat betekent dat de uitzendkracht officieel bij ons in dienst treedt.

Begeleiding

Tijdens de inleenperiode blijft CNC People betrokken en onderhouden wij contact over de voortgang.

Veilig en vertrouwd

CNC People Services is aangesloten bij de ABU en NEN4400-1 gecertificeerd.

Voordelen van uitzenden

– Volledige flexibiliteit
– Geen personeelsadministratie zoals naleving Wet Verbetering Poortwachter
– Geen salarisadministratie en afdrachten aan de Belastingdienst
– Geen doorlopende kosten bij ziekte, doktersbezoek, vakantie en feestdagen
– U kunt op ieder moment zonder opzegtermijn afscheid nemen van de uitzendkracht
– U betaalt alleen de uren die worden afgenomen
– U betaalt een all in tarief zonder bijkomende verassingen

Geef uw vacature door

WERVING EN SELECTIE

Werving en Selectie biedt u de mogelijkheid om het volledige traject van vacature aanvraag tot indiensttreding van een kandidaat aan ons uit te besteden. Op deze manier heeft u zelf geen omkijken naar tijdrovende werkzaamheden rondom een werving en selectieproces.
Wij brengen uw vacature direct onder de aandacht bij een breed publiek. Efficiënt en effectief.

Werving

CNC People maakt gebruik van diverse tools om voor u de juiste kandidaat te selecteren. Samen met u stellen wij een profiel op. Aan de hand van uw wensen bepalen wij welke middelen er worden ingezet om doeltreffend te werk te gaan.
– Wij maken gebruik van ons netwerk en databases
– Wij adverteren op gerenommeerde vacaturesites
– Wij maken optimaal gebruik van Social Media om een groot bereik te creëren
– Wij gaan actief voor u op zoek om passende kandidaten te searchen
– Bij werving van specifieke doelgroepen beschikken wij over goede relaties met diverse instanties zoals Gemeenten en UWV

Selectie

Het selecteren van de juiste kandidaat begint zodra u een vacature bij ons heeft uitgezet.
Wij behandelen binnenkomende reacties vanaf de 1e minuut en zoeken actief naar passende kandidaten.
– CV’s worden nauwkeurig gescreend en alle reacties worden beantwoord
– Na een telefonische screening volgt een uitgebreid en persoonlijk intakegesprek bij ons op kantoor
– Wij beschikken over diverse middelen om kandidaten te testen en hebben een specialist in huis voor Arbeidspsychologische testen en assessments
– We voeren een referentie check uit

Aanbod

U ontvangt van ons alleen CV’s van geschikte kandidaten. Het CV is voorzien van een uitgebreide toelichting en informatie naar aanleiding van het intakegesprek.

Bemiddeling

U beslist welke kandidaten u uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Wij verzorgen alle administratieve handelingen zoals; gespreksplanning, het versturen van uitnodigingen / instructies en feedback naar aanleiding van het gesprek.

Nazorg

Wanneer de kandidaat bij u is gestart vinden wij het belangrijk dat er contact blijft over de voortgang. Een evaluatiegesprek maakt onderdeel uit van het eindtraject.

No cure no pay

Bij een succesvolle bemiddeling betaalt u een vooraf vastgestelde werving & selectie fee en treedt de medewerker rechtstreeks bij u in dienst. Wanneer wij geen geschikte kandidaat kunnen vinden, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Voordelen van Werving en Selectie

– U besteedt uw zoektocht uit aan een professional en u blijft ondernemen
– U kunt rekenen op een deskundige en efficiënte werkwijze waarbij snelle en kwalitatief goede procedures worden nagestreefd
– U ontvangt alleen CV’s van kandidaten die aansluiten op uw wensen
– U bespaart op tijdrovende werkzaamheden zoals het lezen van CV’s, voeren van gesprekken en beantwoorden van sollicitaties
– U bespaart op hoge advertentiekosten

PAYROLLING

Bij payrolling werft u zelf uw medewerkers, maakt afspraken over hun salaris, meldt ze bij ons aan en wij verzorgen het volledige werkgeverschap. Wij nemen het juridisch werkgeverschap en alle bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden van u over.

Maximale flexibiliteit

Payrolling biedt u een oplossing als u meer flexibiliteit zoekt dan u zelf binnen de wettelijke kaders hebt. Zo mogen wij een uitzendcontract aanbieden, deze contractsoort mag u zelf niet hanteren.

Mogelijkheid tot overname

Wanneer u iemand die bij ons op de payroll staat toch zelf in dienst wilt nemen, kan dit op ieder gewenst moment en zonder kosten. Bijvoorbeeld werknemers die langere tijd goed presteren.

Betrokken en servicegericht

Wij zijn er voor werkgevers en werknemers. Wij leveren onze diensten op basis van persoonlijke wensen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en service voor werkgever en werknemer.

Veilig en vertrouwd

CNC People Services is aangesloten bij de ABU en NEN4400-1 gecertificeerd.
Voor u houdt dit in dat wij de belangen van werknemers en werkgevers duidelijk voor ogen hebben en beide partijen zekerheid, kwaliteit en financiële betrouwbaarheid garanderen.

Voordelen van payroll

– Hoge mate van flexibiliteit
– Ontzorging en tijdsbesparing
– Administratieve lasten verlichting
– Minder werkgeversrisico’s en verplichtingen
– Transparante personeelskosten en besparing
– Lage tariefstelling
– Oog voor de belangen van medewerkers

Onze opdrachtgevers

klant kmt
klant sirius
klant sbw
klant betherma